Satsa på snygga möbler i bambu från Tine K

finansindlæg

Bambumöbler är något du kan ha som trädgårdsmöbler, så väl som att du kan välja att ha det som en del av din heminredning. Det har kommit att bli allt mer populärt att satsa på naturliga material, både ute och inne. Dels är det trendigt, dels är det ju både klimatsmart och miljövänligt. Du som vill hitta snyggaste möblerna i bambu, du ska definitivt satsa på kollektionen från Tine K. Köp tine k home bambu möbler online och välj bland en mängd olika varianter! Alla Tine K bambu möbler är tillverkade i Saigon-regionen, det hos familjeägda verkstäder. Dessutom är de alla handgjorda!

Om du vill satsa på Tine K bambu möbler, så fundera på om du bara ska ha en enda bambusoffa, eller om du vill ha en komplett lounge grupp i bambu. Online finns alla olika möbler, samt att där kan du även köpa till sköna dynor, överdragsskydd samt en hel del annat.

Tine K Home möbler och inredning

Hos Tine K Home finns det ett fantastiskt utbud av bambumöbler så väl som annan inredning. Utöver snygga Tine K bambu möbler, så finns det även möbler i andra material samt inredning så som mattor, ljus, vaser, handdukar, kuddar samt en massa mer. Bakom Tine K Home står Tine Kjeldsen och hennes make Jacob Fossum. De startade detta företag 1999, i Danmark.

Hos Tine K Home kan du hitta en mängd fina inredningsdetaljer och möbler som alla går i en bohemisk stil, som har en elegant enkelhet och närhet till naturen. Just kultur, resor och natur är något Tine inspirerats av en hel del när hon skapat sina olika kollektioner.

Det är en genomgående skandinavisk enkelhet, så väl som traditionellt hantverk. Deras inredningsdetaljer och möbler hittar du i form av interiör, tyger och möbler som är baserade på Tines egen design samt hennes unika fynd från olika utlandsresor i synnerhet Vietnam, Marocko och Portugal.

Tine K bambu möbler för inne och ute

En stor fördel med materialet bambu, det är ju att det passar in i stort sett överallt. Du kan ha dina Tine K bambu möbler som trädgårdsmöbler om du vill. Utbudet av möbler som passar bra ute är bland annat bambusoffor, fåtöljer, bord och solsängar. Ska du ha dina bambumöbler ute, så se till att ha dem så skyddat som det går. När de står ute och utsätts för väder och vind, så får de ofta en patina och blir lite gråare. Om du får mögel på dem, spola då bara av dem, tvätta med ett milt medel samt olja in dem med en bambuolja igen. Vintertid bör de stå torrt och med god ventilation!

Om du vill ha Tine K bambu möbler inne, så går även det utmärkt! Det går ju att ha en snygg bambusoffa även där! Sedan finns det ju fina pallar, bänkar, hyllor med mera att satsa på. Kombinera gärna dina Tine K bambu möbler med annan snygg inredning som går åt det mer naturliga hållet.