bambu (2)

Så inreder du med bambumöbler

finansindlæg

Bambumöbler blir alltmer populära. Det finns många skäl till detta. För det första är bambumöbler riktigt vackra. För det andra är de otroligt hållbara. Bambumöbler, som till exempel Tine K bambu möbler, kan användas på flera olika sätt. Här får du några tips på hur du skulle kunna använda dig av vackra bambumöbler i din heminredning.

Möbler från Tine K

Ett exempel på några riktigt populära bambumöbler är Tine K bambu möbler. Tine K har en stor passion för vacker inredning, kultur och hantverk. Detta kan man verkligen se i hennes egen möbelserie Tine K bambu möbler. Tines bambumöbler finns i många former. Du kan till exempel köpa soffor, bord och stolar tillverkade av bambu.

Bambumöblerna kan kompletteras med många andra produkter från Tine K, som till exempel ett par vackra handflätade korgar eller några sköna bomullsfiltar.

Bambumöbler inomhus

Bambumöbler, som till exempel Tine K bambu möbler, kan självklart användas inomhus som en del av din fasta heminredning. Möbler av bambu är ganska neutrala i färgen, och passar därför in i de allra flesta typer av inredningar. Möbler av bambu passar minst lika bra i ett modernt skandinaviskt hem som i ett lite mer bohemiskt hem. De skulle även fungera bra i den lite enklare heminredningen.

Eftersom bambumöbler är så rejäla och slitstarka, kan de hålla i många år trots daglig användning. Jämfört med många masstillverkade inomhusmöbler, är bambumöbler mycket mer hållbara. De behöver inte bytas ut lika ofta som billiga möbler från inredningsjättarna. Riktiga bambumöbler kostar ofta lite mer än andra möbler, men de är värda att investera i eftersom de är så hållbara. Billiga möbler är inte nödvändigtvis billigare i längden, eftersom de inte håller like länge som möbler av god kvalitet.

bambu shelves

Bambumöbler utomhus

Bambumöbler från Tine K bambu möbler eller andra märken kan även användas utomhus. De skulle passa utmärkt på altanen eller i uterummet, speciellt under våren och sommaren. Bambumöbler har en riktigt exotisk känsla, och passar verkligen perfekt till sommarens fester och bjudningar.

När du använder dina bambumöbler utomhus bör du hålla koll på vädret. Vissa bambumöbler klarar av regn, medan andra inte alls gör det. Innan du använder dina bambumöbler utomhus, bör du först ta reda på om de klarar av väder och vind. Om de inte är anpassade för utomhusbruk, ska du alltid ta in dem om det finns en risk för oväder.

Perfekta i sommarstugan eller semesterhuset

Oavsett om du har en liten sommarstuga vid sjön eller en lägenhet vid havet, skulle ett par Tine K bambu möbler passa utmärkt där. Ett par bambumöbler kan hjälpa till att förhöja och förbättra semesterkänslan, eftersom de har den där härliga exotiska touchen som få andra möbler har. Det kanske låter lite för bra för att vara sant, men möbler av bambu kan verkligen göra en riktigt stor skillnad i din semesterbostad. Om du har tröttnat på dina gamla tråkiga möbler, ska du byta ut dem mot vackra och rejäla bambumöbler. När du kommer till din semesterbostad ska du kunna sitta och ligga bekvämt. Det kommer du kunna göra i dina bambumöbler.